Премиерът Бойко Борисов коментира във Варна мотива си да приеме оставките

...
Премиерът Бойко Борисов коментира във Варна мотива си да приеме оставките
Коментари Харесай

Премиерът коментира трагедията в Своге и министерските оставки

Премиерът Бойко Борисов разяснява във Варна претекста си да приеме оставките на тримата министри – на превоза, на вътрешните работи и на районното министерство, след тежката злополука в Своге, при която починаха 17 души. 

" Имаше времена, когато на Българска социалистическа партия премиера играеше хоро, когато бяха починали в злополука войничета. Спомняме си кой беше вътрешен министър тогава “, сподели той във връзка рецензиите на опозицията и настояването за оставка на целия кабинет. 

" Има неоспорим факт – 17 души са починали. Има въпроси. Министър Нанков е прелестен експерт, може би един от най-хубавите в сферата. Може ли ние да разбираем на хората, че 5 писма са пратени и нямаме мощ да отидем и да ги накараме да ремонтират пътя – щели сме да загубим гаранциите, в този момент загубихме 17 индивида. Ще отиде и ще се разхожда там на пешеходната пътека, до момента в който не дойдат да свършат работа. Сиреч, би трябвало да сме неотклоними от това, когато има риск “, безапелационен беше Борисов. 

" Българска социалистическа партия да приказват за строителство просто е смешно. Още им ремонтираме тяхното строителство. Да отидат на мостовете на " Тракия “, на " Хемус “, от 30-40 години са, да видят какво вършим сега “, подкани той опозицията. 

" На тяхната съвет тежи това, която са правили или не са правили. Ние би трябвало да си гледаме нас си “, добави Борисов. Според него, районното министерство е можело да повика полиция, прокуратура да спре пътя. " Можеше. Не го направиха, по тази причина ще се понесе политическа отговорност “, изясни той.

" Неслучайно всички са на разпит и се повдигат обвинявания. Но ние би трябвало да си понесем тази отговорност посредством министъра, политическа “, сподели министър председателят. " Колко години приказваме за коланите в рейсовете? “, попита още той.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР